in

Зошто некои мажи не сакаат бакнежи за време на сексот

Мажите откриваат – зошто не ве бакнуваат за време на сексот? Ако сте се запрашале: Зошто не сака да ме бакнува додека водиме љубов – ние ви ги донесуваме одговорите.

Заљубен маж ќе стори сé за да ја задоволи жената во секое време, особено во креветот. Жените обично повеќе сакаат да се бакнуваат за време на секс, отколку мажите, иако, се разбира, постојат исклучоци. Овој проблем честопати ги мачи жените и создава недоверба во самата врска.

– Ако во текот на вашиот прв интимен момент, тој ги избегнува усните за се да изгледа што поопуштено тоа е знак дека не сака некоја обврска, но ако сте долго време во врска, со избегнувањето на усните, тоа е знак дека тоа не му е на ум додека не се слечете и не се фрлите во акција – открива еден човек.

Запомнете дека мозокот кај мажите е развиен за да решава еден по еден проблем.

-Можно е, кога сме зафатени со милување, гледајќи го телото на партнерот, едноставно да заборавивме на бакнежите во тој момент – одговори една млада девојка.

Мажите, велат дека одговорот на прашањето што секоја жена си го поставува за време на сексот, всушност е многу едноставен.

– Вашиот партнер е веројатно изгубен во моментот, па единствено ви преостанува вие да почните со банување за време на сексот, ако сакате повеќе бакнежи – велат мажите.

Сепак, за голем број мажи, бакнежот е врвот на интимноста.