in

Тежи 150 килограми: Најсилниот билдер мора да јаде на секој час (ФОТО)

Мартин Форд е британски боди болдер кој се испробал и во ММА. Тој со својата појава внесува страв но тоа е само надворешноста. Карактерно тој е многу драг и омилен меѓу колегите. Тој некогаш бил коска и кожа но сега е „звер“ од 150 килограми.

Тој дневно троши и по 50 евра за специјална исхрана а згора на тоа мора да јаде на секој час поради тоа што за време на тренинзите троши многу енергија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Loading…

0

Коментари