in

СмешноСмешно

ПОВЕЌЕ САКАМЕ КЛАСИЧНО ВОДЕЊЕ ЉУБОВ: Македонците на 86. место по користењето секс-играчки

Од земјите во регионот, Бугарите најмногу обожаваат секси помагала и го зазедоа осмото место, Хрватите 14., додека Србите се на 42. место

Користењето секси помагала полека станува тренд. Сè поголем дел од паровите ги користат во спалната соба за да ја разбијат монотонијата. Објавена е и листа на нации кои најмногу користат дополнителни направи, а на врвот се нордиските земји Шведска, Данска и Гренланд. На врвот се и Германија, Јапонија и Франција.

Но, интересно е како котираат земјите од регионот. Веднаш се забележува дека Македонците се на средина од табелата, односно на 86. место. Од земјите во регионот, Бугарите најмногу обожаваат секси помагала и го зазедоа осмото место, Хрватите 14., додека Србите се на 42. место.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Loading…

0

Коментари