in

Неверојатно: Пчели го направиле ликот на Исус од саќе (ФОТО)

До сега невидено, семејство кое брои над 20.000 пчели, од саќе успеале да го ннаправат ликот на Исус Христос.

Вистина или монтажа, коментарите се поделени- едни веруваат дека се случило чудо и се појавил ликот на Исус Христос, а други пак појаснуваат дека тука има замашано и човечка рака. Како и да е, ликот е толку реалистички што сите ги остави без зборови.

Инаку, значењето на пчелите во природата и за човекот е од големо значење, почнувајќи од производите што ги даваат, мед и восок, па до опрашувањето што го вршат над растенијата.

Исто така за пчелите се знае дека се многу паметни инсекти. Многу е познато дека може да направат и уникатна уметност што човечка рака не може да ја достигне.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Loading…

0

Коментари