in

СмешноСмешно

Неколку фотографии кои се направени во вистинско време (прв дел)

Не е потребно да бидете најдобар фотограф кој ќе направи неверојатни, но исто така забавни фотографии.

Понекогаш сѐ се сложува така што само на вас се чека, и не е реткост што откако ќе ги погледнете создадените слики, ќе ги забележете фасцинантните детали што не можевте да ги предвидите кога фотографиравте.

1.

2. 

3.

4.

5.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Loading…

0

Коментари