in

Милото маче се претвори во ѕвер, сопственичката заврши со крвави рани (ВИДЕО)

Семејната мачка се претвори во вистински ѕвер и жестоко ја нападна сопственичката.

Девојката сакаше да си поигра, но заврши целата изгребана, во крвави рани.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0

Коментари