in

Меркур во Лав ќе ги отвори нашите срца

Кога Јупитер ќе тргне директно напред, Меркур влегува во знак на Лав и со тоа ни носи многу самодоверба да се потрудиме да го добиеме она што срцето ни го бара.

Меркур е планетата на комуникацијата и мислите во астрологијата, па затоа сме сите погодени во моментот кога минува низ знакот на Лав. Тоа е еднакво на отварање на нови прилики.

One Comment

Leave a Reply

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Loading…

0

Коментари