in

Како да откриете кои девојки сакаат анален секс?

Според извештајот, девојки кои не викаат НЕ на аналниот секс се најчесто во своите 2оти, не се преоптеретени со религија, се прилично образовани, и имаат повисоки примања.

Секако не смее да се заборави податокот дека поголемиот број на девојките од истражувањето (вкупно 10400, од кои 36% пробале анал секс) кои преферираат анален секс биле во брак или во подолги врски.

Значи целете на долги врски и на млади, образовани и богати девојки.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0

Коментари