in

СмешноСмешно

Како да го вратите бившиот?

Ако сакате да го вратите односот со партнер кој штотуку си заминал, обидете се да ги погледнете работите од агол на човекот, вели Мет Хјустон, автор на книгата “Врати се засекогаш”.

“Ако понекогаш ви се чини дека мажите се во сопствен свет и поради тоа вие сте фрустрирани, за почеток тргнете ги тие мисли. Враќањето на бившиот е една од најлесните задачи во однос на она што следува – како да го задржите. Завршената врска може да се обнови многу лесно, и ова е најдобро им оди на оние жени кои можат да ја порнајдат улогата на заштитник со својот маж, но истовремено и да ја одржуваат автономијата “, вели овој автор.

Тој верува дека еден човек ќе ве остави ако чувствува дека тој има целосна контрола врз вас и препорачува никогаш да не покажете дека се плашите дека ќе бидете напуштени!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Loading…

0

Коментари