in

ФОТО: Падна запросување на охридскиот маратон

Возбудувањата на 33-то издание на Меѓународниот охридски атлетски маратон ги засили и предлог за брак.

Атлетичарот Никола Ивановски по влегувањето во целта ја запроси својата девојка Сандра Стоилковска.

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0

Коментари