in

Фаќаше бик за рогови, па си го доби заслуженото!

Секакви идеи им паѓаат на памет на луѓето за да имаат оригинални фотографии, а некои во тие обиди и претеруваат.

Таков е и случајот со ова момче, кое добило идеја да држи бик за рогови. Иако во почетокот се делувало совршено, во еден момент бикот буквално полудел.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Loading…

0

Коментари