in

Се заљубивСе заљубив

5 секс пози за луѓе кои сакаат да гледаат

1. Фронталната поза

Ако можеш да ја изведеш оваа поза, ќе му дадеш на партнерот неверојатен поглед. Седни на него додека тој седи со испружени нозе. Потоа поднаведни се наназад колку што можеш повеќе или колку сакаш, а воедно одмарај се така што ќе ги ставиш твоите раце на неговите нозе. Тој може да ги држи твоите гради или да се насочи на клиторисот. Доколку и ти сакаш да се видиш, едноставно стави огледало позади неговата глава.

2.  Удобното седиште

Доколку вашиот партнер ужива да ве гледа, но вас и не ве интересира многу тоа, дадете му приватно шоу. Вашиот партнер нека легне, а вие седнете на него, завртена со грб кон него. Со вашето лице и раце наведнете се кон неговите нозе. Играјте со вашиот задник додека сте врз него, со мали паузи додека тој целосно влегува во вас.

3. Извитканиот кауч

Легнете на каучот, а тој нека клечи на неговите колена, вашите нозе ставете ги на неговите рамења. И двајцата ќе можете да гледате како тој влегува во вас, а ќе биде уште поубаво ако тој оди пополека.

4. Подредувањето

Сексот пред огледало ги опфаќа сите видови на жежок секс. Пробајте да се наведнете над мијалникот во ВЦ-то додека тој ја презема функцијата во вид на стоечка кучешка поза. Зачинете ја атмосферата додека тој ви ја држи косата, а зборувате валкано.

5. Снимката

Доколку ја сакате грубоста во тоа како меѓусебните делови од телото се преплетуваат еден во друг, ставете се во кучешката поза. Дадете му го вашиот телефон  и нека снима додека сте во акција. Гледајќи како го правите тоа на снимката би можело да инспирира наредна партија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Loading…

0

Коментари