in

5 секс пози со заврзани очи кои го опуштаат секое сетило

Доколку ти си оној кој ги врзува очите на партнерот, биди многу нежен, продолжи да зборуваш со партнерот за тој да има ориентација каде се наоѓа. Ослободете му ги рацете и кажете му дека нема простор за плашење.

1. Четката на почетникот

Кажете му на почетникот да легне со грбот завртен кон вас. Играјте си со другите негови сетила- со шамивче галете ја внатрешната страна на бутовите, а на неговит грб оставете да се топи коцка мраз или свеќа која се претвора во масло за масажа. Дозволете му на партнерот да ужива, а потоа и двајцата уживајте во финалето.

2. Мистериозниот танц

Тие нема да можат да ве видат, но тие ќе ве почувствуваат. Вашиот партнер нека легне, а вие бидете врз него и дозволете му едно сензуално искуство. Доколку тој не ве гледа вас и вие него не го гледате, тогаш е полесно да се релаксирате и да уживате.

3. Занесот

Ова би било добро за вас доколку се чувствувате малку засрамено или несигурно- легнете на грбот и чувствувајте ја нивната уста (или секс играчка) на вас. Ова е супер после долг ден. Третирајте се себе.

4. Напнатата поза

Пробајте БДСМ( но прво прашајте) со тоа што кажете му на партнерот да седне на столче и да праве го праве она што ќе му кажете. Ставете ги вашите гради на неговиот образ, дозволете да ја почувствува вашата енергија, со вашите усни поминете низ нивните внатрешни бутови се до местото кон кое ќе се насочите. Доколку сакате да ги возбудите и изненадите, оставете ги на минута или две и повторно вратете се, уште позагреани за акцијата која следува.

5. Комбо

Доколку и двајцата сте веќе пробале пози со заврзани очи, овојпат охрабрете се кон следен чекор. Врзете ги очите на партнерот, но и вашите, а потоа слободно искомбинирајте повеќе пози. Напнатоста и возбудата нема да ве напушти.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0

Коментари